Nyeste blogindlæg

Anne Sofie True

gæsteblogger om beboerinvolvering i byggesagen i Blokland.
Jeg er projektleder i 12byer, en virksomhed, der arbejder på at udvikle inkluderende, ny- og værdiskabende bysamfund i Danmark. Jeg lærte Blokland at kende i forbindelse med projektet Børn Bygger Byen, som havde til formål at udvikle nye metoder til at involvere børn og unge i renoveringer. Jeg er nu konsulent for BO-VEST i forbindelse me...d byggesagen i Blokland. More
apr
20

Bloklands børn som med-skabere

Bloklands børn som med-skabere

I foråret 2016 blev fælleshuset i Blokland anvendt til at samle 5-7 børn i alderen 10-13 år fra Blokland. Børnene mødte hver tirsdag eftermiddag frivilligt op til krævende idéudviklingsøvelser omkring tematikker som tryghed, fællesskab og mødesteder.

Børnene havde tilmeldt sig ambassadør-gruppen for projektet Børn Bygger Blokken – et projekt, der havde til formål at få børnene idéer til, hvordan udearealerne i Blokland kan blive mere attraktive for børn og unge samt skabe ejerskab hos børnene og deres familier til den fremtidige forandring af Blokland. 

I sensommeren byggede ambassadør-gruppen – sammen med et hold af professionelle – dele af de idéer, de i fællesskab var kommet frem til og allerede havde lavet mini-modeller af. 

Continue reading
  4429 Hits
0 Comments
4429 Hits
  0 Comments