Nyeste blogindlæg

Juniorjournalist

blogger om livet i Albertslund.
Hej! Mit navn er Iqra Ali. Jeg er 18 år gammel, og er bosat her i Albertslund. Jeg går på Albertslund Gymnasium, og skal op i 3. g næste år. Jeg er en rigtig positiv pige, og er altid villig til at hjælpe andre. I min fritid kan jeg rigtig godt lide at lave mad og se forskellige madvideoer på YouTube for at få mere inspiration og få alle mulige nye... opskrifter, som jeg så kan prøve selv at lave senere. Men det meste af min tid bliver brugt på hospitalet, da jeg desværre er kræftpatient. Grunden til at jeg har valgt jobbet som juniorjournalist, er netop fordi jeg godt kan lide at tage billeder og lave videoer. Men også bare det med at komme ud og snakke med folk rundt omkring. Så jeg er super glad for at have fået dette job, skal prøve at gøre mit bedste. More
dec
11

Det gode liv i Godthåbsparken

Det gode liv i Godthåbsparken

Godthåbsparken – også kendt som GP – er der, hvor jeg har boet hele mit liv. Jeg var 1 år, da min far besluttede at flytte hele familien til GP. Vi flyttede hertil, inde fra Nørrebro i København. 

Vi havde set på masser af forskellige huse både i Ishøj, Brøndby osv., men det blev Godthåbsparken, som skulle blive vores. Grunden til, at min far besluttede netop at flytte os her til GP, var nok, at han følte, at dette var det mest rolige og hyggelige sted i forhold til de andre steder han havde kigget på rundt omkring.  

Godthåbsparken består af ret store rækkehuse, med 3 etager. Etagerne består af henholdsvis kælder, stue og køkken og øverst værelserne. I alt er der to toiletter, og huset er et fireværelset hus. Boligerne i Godthåbsparken er ejerboliger. Det var en perfekt størrelse på huset, da vi er fem personer i familien. Vi er tre søskende og så vores forældre.

Nabolaget i GP er noget virkelig fantastisk, folk rundt omkring er kærlige og super flinke, alle passer på hinanden. Man kan være meget åben og fri med sine naboer. Ligegyldigt hvad man har brug for, om det er hjælp eller om det er noget i køleskabet man har brug for. Du kan altid tage over til naboerne og spørge.

Continue reading
  6925 Hits
0 Comments
6925 Hits
  0 Comments