Nyeste blogindlæg

Line Auossar

blogger om Bydelsmødre i Albertslund
Jeg har siden 2015 været tilknyttet Albertslund Boligsociale Center, først som praktikant, og siden som studentermedhjælper inden for kommunikation, og nu som blogger. Jeg studerer kommunikation og kulturmøde studier på RUC, og har i Albertslund haft fokus på formidling af de projekter, der foregår i boligområderne. 
jan
30

Bydelsmødre gør status i Albertslund

Bydelsmødre gør status i Albertslund


Hvad kræver det at implementere et projekt som Bydelsmødre i en by som Albertslund? Hvilke udfordringer støder man ind i, når man går i gang med at række hånden ud for at hjælpe kvinder i eget netværk? Hør Ferial og Nina, Bydelsmødre i Albertslund, evaluere på, hvorfor det er så vigtigt at skabe tillid i deres arbejde, og hvilke områder de har måtte lægge flest kræfter i.

I Albertslunds boligsociale helhedsplan for 2013-2016 havde styregruppen i Albertslund Nord valgt at arbejde for at få Bydelmødre til området. I 2014 blev de første 12 kvinder med forskellige etniske baggrunde uddannet til at kunne hjælpe kvinder i Albertslund. Gruppen består af kvinder, der taler somali, tyrkisk, arabisk, urdu og dansk.

I videoklippet fortæller Ferial og Nina om, hvorfor de er Bydelsmødre

Continue reading
  6303 Hits
0 Comments
6303 Hits
  0 Comments