Nyeste blogindlæg

Trine Nørgaard Pedersen

blogger om boligsocialt arbejde i Albertslund.
Mit navn er Trine Nørgaard Pedersen. Jeg har været boligsocial koordinator hos Albertslund Boligsocial Center siden marts 2019. Jeg er uddannet sociolog med speciale i flygtninge. Jeg har tidligere arbejdet med unge på projekter hos Ungdommens Folkemøde, DFUNK, Amnesty og Mellemfolkeligt Samvirke. I den nyværende helhedsplan arbejder jeg med job- o...g uddannelsesvejledning for voksne, Bydelsmødrene i Albertslund og læresteder for unge. Jeg er meget optaget af, hvordan vi kan bygge bro mellem boligområdet og andre lokale aktører. Jeg er hovedsageligt at finde i Albertslund Nord, hvor jeg er kontaktperson. Man kan kontakte mig på tlf. 60 35 46 34 eller mail tnp@bo-vest.dk More
feb
12

Erfaringer fra mobile COVID-19 testcentre i de almene boligområder

Mobilt-Testcente_20210212-120756_1

COVID-19 pandemien vendte op og ned på det boligsociale arbejde, og en af nye arbejdsopgaver, der opstod i 2020 var at støtte op omkring information om og forebyggelse af virussen. En betydelig del af det arbejde har bestået af at samarbejde med Albertslund Kommune og de fire boligområder i helhedsplanen om at få mobile COVID-19 testcentre på besøg.

Initiativet startede hos Albertslund Kommune, der gerne ville have den mobile testenhed fra Region Hovedstaden til byen, da man lå højt på listen over kommuner med flest incidenttal, og de nærmeste faste COVID-19 testcentre lå i Ballerup og Hvidovre. De ville gerne opfordre flere borgere til at blive testet, og lokale testcentre var et naturligt første skridt i denne strategi.

Albertslund Kommune skulle selv finde lokaler, der kunne anvendes til formålet. Så kontaktede de os i Albertslund Boligsociale Center. Vi faciliterede kontakten til afdelingsbestyrelserne i Blokland, Hedemarken, Albertslund Nord og Kanalens Kvarter, og der blev siden slut august etableret mobile COVID-19 testcentre på skift i de fire almene boligområder.

Continue reading
  5649 Hits
0 Comments
5649 Hits
  0 Comments