beskæftigelse

ABC arbejder for, at flere beboere kommer i arbejde. Vi arbejder tæt sammen med jobcentret, Jobhuset og andre relevante fagligheder.

Jobsøgning

jobsgning

I samarbejde med tre dygtige jobkonsulenter fra Jobhuset tilbyder vi håndholdt hjælp til jobsøgning. Hver onsdag kl. 13-15 kan man kigge forbi beboerhuset i Bækgården 17 og få vejledning om jobmuligheder eller konkret hjælp til at tage et godt billede til cv'et, træne en jobsamtale eller skrive en ansøgning. Man kan også få hjælp til at komme i gang med en voksenuddannelse eller få oversat sine udenlandske uddannelsespapirer. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at at høre mere.

 

   

Aktivt liv som ledig

aktivt liv

Går man hjemme hver dag, kan man have brug for noget at stå op til og andre at lave noget meningsfuldt sammen med. Her er de lokale fællesskaber også værdifulde. Vi kan hjælpe med at organisere jobsøgningsklubber og virksomhedsbesøg. Vi kan også hjælpe med, hvordan man sætter nye initiativer i gang eller finder frivilligt arbejde, der både kan give ny energi og noget på CV'et. Hver onsdag kan man holde sig i form, når boligsocial medarbejder Pia tilbyder skånsom pilates i fælleshuset i Blokland.

  

Fritidsjobs

abc det laver abc uddannnelse og beskaeftigelse lommepengeprojektAlle undersøgelser viser, at et fritidsjob efter skole kan gøre en stor forskel for ens senere succes med både uddannelse og arbejdsmarked. Man får erfaringer, træning og netværk, der kan hjælpe en resten af livet. Vi hjælper unge med at finde og søge fritidsjobs både om onsdagen, når der er Brug for en Snak og løbende, når unge kontakter Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi ansætter også selv lommepengejobbere og fritidsjobbere, bl.a. i BOXEN.

 

 

  

Job i byggesager

byggesager

Albertslund Boligselskab og Vridsløselille Andelsboligforening ønsker at bruge de mange byggesager i Albertslund som sprængbræt for at øge beskæftigelsen i deres boligsområder. ABC har derfor fået til opgave at finde ud af, hvordan flere lokale kan beskæftiges i og omkring byggesagerne. Lyder det interessant? Så kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information. 

  

 

 

VOKS - socialøkonomisk virksomhed

socialkonomiABC har været fødselshjælper for den socialøkonomiske virksomhed VOKS. VOKS er et rummeligt arbejdsfællesskab, hvor ledige langt fra arbejdsdmarkedet kan træne at gå på arbejde. VOKS leverer planter til private og til virksomheder, der vil tage imod deres kunder og medarbejdere med smukke såvel som socialt og miljømæssigt ansvarlige plantedekorationer i receptionen eller mødelokalet. De første tre år modtager VOKS støtte fra VELUX FONDEN, mens virksomheden opbygges. ABC har en plads i VOKS' bestyrelse og hjælper fortsat bl.a. med afrapportering.