Godthåbsparken – også kendt som GP – er der, hvor jeg har boet hele mit liv. Jeg var 1 år, da min far besluttede at flytte hele familien til GP. Vi flyttede hertil, inde fra Nørrebro i København. Vi havde set på masser af forskellige huse både i Ishøj, Brøndby osv., men det blev Godthåbsparken, som skulle blive vores. Grunden til, at min far besluttede netop at flytte os her til GP, var nok, at han følte, at dette var det mest rolige og hyggelige sted i forhold til de andre steder han havde kigget på rundt omkring.  

Godthåbsparken består af ret store rækkehuse, med 3 etager. Etagerne består af henholdsvis kælder, stue og køkken og øverst værelserne. I alt er der to toiletter, og huset er et fireværelset hus. Boligerne i Godthåbsparken er ejerboliger. Det var en perfekt størrelse på huset, da vi er fem personer i familien. Vi er tre søskende og så vores forældre.

Nabolaget i GP er noget virkelig fantastisk, folk rundt omkring er kærlige og super flinke, alle passer på hinanden. Man kan være meget åben og fri med sine naboer. Ligegyldigt hvad man har brug for, om det er hjælp eller om det er noget i køleskabet man har brug for. Du kan altid tage over til naboerne og spørge.

Så havde vi Kirsten, som er en af grundene til, at min barndom her i GP har været fantastisk. Hun var den bedste nabo, man kunne ønske sig at have. Hver påske, jul og ved andre festlige højtider, kom hun altid forbi med gaver til mig og min søskende. Så var det dybt ligegyldigt om vi fejrede denne højtid eller ikke. Hende savner jeg.

Godthåbsparken har desværre ikke et selskabslokale, til fester eller fødselsdage fx. Men så på den anden side har vi en masse andre gode faciliteter, såsom en udendørs swimmingpool, tennis-bane, mini golf, fodbold bane, fresh kitchen (et spisested) og en ungdoms klub, der ligger lige ved siden af swimmingpoolen. Det er et hyggeligt sted, hvor unge kommer og spiller spil og laver alle mulige forskellige aktiviteter, og måske også lige få noget at spise. 

Så er der min bedste ven ”fakta”. Grunden til at jeg kalder supermarkedet min bedste ven, er fordi jeg hele tiden er i fakta, næsten mere end jeg er i mit eget hus. Da jeg nu også er den yngste af alle tre søskende, er jeg den der altid bliver udsat for at tage til fakta, når der er noget der mangler. Det er helt ligegyldigt, om jeg sover eller er i gang med arbejde, jeg SKAL bare tage til fakta og hente det, der mangler.

Der er altså alt det, beboerne kunne ønske sig i Godthåbdsparken: Sportsbaner til underholdning. Indkøbsbutik, som kun ligger max 3-4 min væk. Et spisested, som folk udnytter især efter de har været i poolen på en dejlig sommerdag. De dejligste dage er om sommeren. Folk er glade, larmen af børn, der leger ude på legepladserne. Swimmingpool-stedet er fyldt med unge og børn, der nyder det gode vejre. Børn, der løber rundt med ispinde i hånden og har det godt i livet.

For at få flere informationer om Albertslund, følg dette link: https://albertslund.dk/

Hvis du er interesseret i boligområdet, kan du se mere her: http://www.gpnyt.dk/

Similar Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *